mandag den 27. februar 2017

Puttgarten-Celle - Dag 3 (anden del)

Jeg havde allerede om morgenen besluttet, at jeg ville nå til Lübeck denne dag. Vejret var heldigvis stadig skønt og naturen viste sig fra sin smukkeste side, ligesom jeg også kom gennem søde små byer med de altid imponerende kirker.

Efterhånden blev vejene større og trafikken tættere, og klokken halv fire nåede jeg ned til floden, der omgiver Lübeck. Byporten til Lübeck var et kærkomment syn, og jeg fandt hurtigt et sted, hvor jeg kunne få mig en velfortjent is med ananas samt naturligvis en kop kaffe. Det var en fornøjelse af sidde og slappe af efter en varm dag.

Jeg havde gået ca. 37 km, men manglede stadig at finde et overnatningssted. Der var ikke mange hoteller i centrum af Lübeck, og det første sted jeg spurgte, kostede alt for meget efter min smag. Jeg spurgte receptionisten, om hun kunne fortælle mig om andre overnatningsmuligheder, og hun var meget venlig og fortalte om et par hoteller, der lå i udkanten af centrum. Jeg fandt hurtigt et
lille hotel med det passende navn ”Hotel Jensen”. Prisen var rimelig og mit værelse på 4. sal var udmærket, og endnu en gang havde jeg en flot udsigt fra mit vindue.

Efter det sædvanlige bad og iført nogenlunde rent tøj gik jeg ud i byen for dels at finde en sted at spise, og dels finde ud af, hvor ruten egentlig gik. Jeg var jo kommet et stykke væk fra den i min søgen efter et hotel. Det viste sig heldigvis, at der kun var nogle få hundrede meter fra hotellet hen til, hvor ruten var. Og endnu heldigere var det, at der lige på den tur lå en god bager, hvor jeg næste morgen kunne købe forsyninger.

Jeg gik ned til vandet og fandt mig en hyggelig italiensk restaurant med udendørs servering. Menuen stod på pasta med laks samt det obligatoriske glas af husets rødvin.

Jeg sad og nød den hyggelige stemning på havnefronten, men snart meldte trætheden sig og jeg traskede hen til mit hotel. Efter lidt fjernsynskiggeri var det tid til at få en god nats søvn – jeg var godt brugt.

Herunder kan du se billeder fra den anden del af min forårsvandrings tredje dag.

Flot kirketårn.

Et af dagens få skovpartier.

Over åen.

På vej til Lübeck.

En af broerne til Lübeck.

Byporten i sigte.

Is og kaffe - altid godt!

Passende navn til mit hotel.

Lille men hyggeligt værelse.

Udsigten fra værelset.

Dagens velfortjente aftensmåltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar