lørdag den 11. februar 2017

En weekend på Camønoen - dag 2

Shelterpladsen var fyldt godt op, og folk hyggede sig tilsyneladende glimrende. Det gjorde det ikke helt nemt at få sovet igennem, og både Jack og jeg var en anelse klatøjede, da vi vågnede tidligt søndag morgen. Vejret var heller ikke opmuntrende - det regnede kraftigt og vi hørte også et par tordenskrald.

Jack fik hurtigt gang i madudstyret, og snart havde vi spist vores morgenmad - der ligesom aftenmaden var i poseform. Det kan måske lyde mærkeligt at få et helt måltid serveret i en pose, men de fleste af de varianter vi prøvede, smagte faktisk ganske udmærket. Også kaffen var bestemt til at drikke.

Regnen silede stadig ned, da vi pakkede vores grej sammen og forlod shelterpladsen. Dagen startede med et stykke gennem Store Klinteskov, før vi kom ud i det åbne landskab. Vi befandt os nu på det sydlige Møn og passerede småbyerne Busene og Kraneled, før vi nåede helt ud til kysten. I Klintholm Havn fik vi spist lidt, og jeg fik en kop kaffe mere. Herefter gik vi et pænt stykke langs stranden. Det blæste godt, men nu var det da heldigvis holdt op med at regne.

Før vi svingede ind i landet, fik vi købt is fra isbilen, der var ude på sin omdelingsrunde i Råbylille Strand. Det var herligt med noget sødt på en lang vandring.

Ved Råbylille forlod vi Camønoen og tog den direkte landevej tilbage til Stege. Her ventede Fruen på os, og vi afsluttede vores vandring med en herlig pizza fra et pizzeria i byens centrum. Trætte og mætte - og fyldt med gode indtryk - forlod vi Møn midt på eftermiddagen og kørte retur til Sjælland.

Distancen på andendagen blev lidt over 20 km, så i alt tilbagelagde vi godt 57 km i løbet af de to dage på Møn - og Camønoen kan bestemt anbefales!

Herunder kan du se billeder fra Camønoturens anden dag.

Morgenmad fra pose - bedre end man måske skulle tro.

Også kaffen var i poseform.
 
Det blæste godt ved Møns sydkyst.

Det sidste stykke gik ad landeveje.

På vej mod mål.


Humøret var godt.
 
Pizza, cola og en øl - en perfekt afslutning på en vandreweekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar