søndag den 19. oktober 2014

Vandreture i Skotland

Fruen og jeg har lige været på rejsemesse i Øksnehallen i København. Udbuddet af rejse- og feriemuligheder er kolossalt, og du kan komme til fjerne og eksotiske lokationer, se de mest vidunderlige steder og byer, nyde ufattelig luksus til søs og meget, meget mere.

Eller du kan komme på vandreferie i Skotland! Et lille rejsebureau, Vandreture i Skotland, havde en stand på messen, og bureauets indehaver, Liselotte Douglas, holdt et inspirerende foredrag om vandremulighederne i Skotland.

Man kan vandre både i højlandet eller ude ved kysten. Turene har forskellige sværhedsgrader, men som oftest kan de fleste være med. Der er nemme vandringer med dagsmarcher på 10-20 km og lidt mere udfordrende ture, hvor dagsetaperne kan variere mellem 18 og op til 30 km. Men bare du har motivationen og nogle gode sko, så kan du sagtens deltage, var beskeden fra Liselotte.

Så har du lyst til at vandre i udlandet, så er Skotland bestemt en spændende mulighed. Men du skal nok være hurtigt ude, for turene er populære! Læs mere på vandreture.info og på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vandreture-i-Skotland/396598030462898?fref=ts

Glimt fra Vandreture i Skotlands stand på rejsemessen i Øksnehallen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar