mandag den 1. december 2014

Wild!

Wild , skrevet af Cheryl Strayed, er den utrolige beretning om en ung amerikansk kvinde, der mister både sin mor og (næsten) også sig selv. Hendes mor dør af cancer, hendes ægteskab går i opløsning, hun dropper ud af college, og endelig begynder hun at tage heroin. Fire år senere har hun nået bunden og tager så den mest impulsive beslutning i sit liv: Hun begiver sig helt alene ud på en af de mest krævende vandreruter i Verden: Pacific Crest Trail, der strækker sig i et 4000 km langt bælte fra Californien til Canada.

Alene i vildmarken konfronteres forfatteren med både den rå, barske natur og sig selv på godt og ondt. Bogen er fantastisk spændende og velskrevet, med en herlig humor og selvironi. Man følger bl.a. forfatterens kamp med at løfte den alt for tunge rygsæk og hendes første forsøg på at besørge i den frie natur! Det er hylende morsom læsning midt i alvoren.

Bogen er oversat til dansk (dog stadig med titlen Wild), men jeg er i gang med den engelske version. Der er tale om en meget, meget anbefalelsesværdig bog! Jeg skriver nok mere om den en anden gang!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar